Volume 11 • Issue 4 • 2013

Articles


Vlees eten, mag dat wel? Voorgeschiedenis van het hedendaagse vegetarisme

Luc Devriese

2013-10-12 Volume 11 • Issue 4 • 2013

Letterlijk de kop inslaan: oorsprong van de termen slachten, slachthuis, slagerij

Luc Devriese

2013-10-12 Volume 11 • Issue 4 • 2013

Op de veemarkt. Beelden van een verdwenen wereldje (omstreeks 1942)

naamloos Anoniem

2013-10-12 Volume 11 • Issue 4 • 2013

Beenhouwers en charcutiers.

Luc Devriese

2013-10-12 Volume 11 • Issue 4 • 2013

Van charcuterie tot vleeswarenbedrijf. Vier generaties charcutiers De Groote, Gent

Adrien Brysse and Maarten Michels

2013-10-12 Volume 11 • Issue 4 • 2013

Allerlaatste van een eeuwenoud Gents beenhouwersgeslacht. Charcutier André Van Loo in de Brugsepoort

Luc Devriese

2013-10-12 Volume 11 • Issue 4 • 2013