De Sadeleer,
L , Dewulf,
J , Dezutter,
L , De Zutter,
Y , Van der Stede,
Y , Ribbens,
S , De busser,
E , Quoilin,
S , Houf,
K , Delhalle,
L , Grijspeerdt,
K & Maes,
D.
(2009) 'A qualitative risk assessment for human salmonellosis due to the consumption of fresh pork in Belgium',
Vlaams Diergeneeskundig Tijdschrift.
78(1)
:34–43.
doi: 10.21825/vdt.87494
De Sadeleer,
L , Dewulf,
J , Dezutter,
L , De Zutter,
Y , Van der Stede,
Y , Ribbens,
S , De busser,
E , Quoilin,
S , Houf,
K , Delhalle,
L , Grijspeerdt,
K & Maes,
D.
A qualitative risk assessment for human salmonellosis due to the consumption of fresh pork in Belgium. Vlaams Diergeneeskundig Tijdschrift. 2009 2;
78(1)
:34–43.
doi: 10.21825/vdt.87494
De Sadeleer,
L Dewulf,
J Dezutter,
L De Zutter,
Y Van der Stede,
Y Ribbens,
S De busser,
E Quoilin,
S Houf,
K Delhalle,
L Grijspeerdt,
K
& Maes,
D.
(2009, 2 20). A qualitative risk assessment for human salmonellosis due to the consumption of fresh pork in Belgium.
Vlaams Diergeneeskundig Tijdschrift
78(1)
:34–43.
doi: 10.21825/vdt.87494